Menu

Så får du ett vackert vitt leende

Ett genuint och vackert leende är något som klär alla människor. Snygga tänder gör att leendet blir ännu vackrare. Det finns mycket du kan göra för att alltid känna dig bekväm med att le.

Vackra vita tänder

Vi uppfattar vita tänder som fräscha och att personen är hälsosam. Det är många som inte tycker om sina tänder och undviker att visa dem, men det är onödigt då det idag finns mycket hjälp att få. Snygga tänder kan, hur ytligt det än låter, faktiskt hjälpa dig både när du ska på dejt och söka jobb. Vårt leende, eller brist på leende, är bland det första som folk ser.

1# Ditt ansikte

Först och främst tillhör dina tänder ansiktet. Ta hand om ditt ansikte och ditt leende blir per automatik vackrare. För att få en snygg och fräsch hy bör du se till att dricka nog med vatten, minst en liter per dag. Din hy blir också snyggare av träning och motion. Om du ska på fest kan du med fördel träna samma dag, så kommer hela du att se sundare och sportigare ut. Huden behöver motion. Sedan är det viktigt med en bra rengöringsrutin och en återfuktande ansiktskräm. Köp den svenska hudvårdsserien L300 som är baserad på den medicinska upptäckten kring hudens egna intelligenta sätt att återfukta sig själv.

2# Dina tänder

Vita tänder ser fräscht ut. Det finns mycket som du kan göra själv för att få tänderna ljusare. Först och främst ska du sluta att röka och snusa – en riktig no-go för ett snyggt leende. Svart kaffe och svart te kan också missfärga dina tänder. Däremot kan rött te bleka dina tänder. Enklare är det ju förstås att bleka dem. Antingen vänder du dig till en tandklinik eller så köper du ett blekningskit och bleker tänderna hemma. Du kan alltid börja med att borsta tänderna med whitening, alltså blekande tandkräm. Kompensera med vanlig fluortandkräm.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *