Menu

Prioritera skönhetsingreppen i rätt ordning

Den som gillar att förändra sitt utseende och investera i det på olika sätt kan ha svårt att göra rätt prioriteringar när lönen kommer. Att göra skönhetsingrepp och köpa olika tillbehör är inte gratis och därför gäller det att ta rätt sak i rätt ordning.

Välj det dyraste först

Till skillnad från exempelvis en tandblekning är en bröstoperation väldigt dyr. Att prioritera att göra bröstoperationen så tidigt som möjligt är det bästa alternativet om man kan. När man väljer det dyraste ingreppet först blir det lättare att lägga upp budgeten efteråt. Annars finns det risk för att man lägger pengarna på andra saker och att bröstoperationen aldrig blir av. När operationen väl är gjord slipper man tänka på att spara ihop pengar till den och man kan sedan unna sig alla andra mindre utgifter för sin hälsa och skönhet. Prioritera det största först, oavsett om det är en bröstoperation eller en annan större skönhetsoperation du ska göra.

Fräscha upp med vitare tänder

Att få ett vitare leende gör mycket för självförtroendet. Det är inte dyrt heller. Om du precis har gjort en bröstoperation och har några kronor över kan du lägga dem på just en tandblekning. Det finns många olika sätt att bleka tänderna och beroende på vilken behandling man väljer kommer priset variera mellan en hundralapp till några tusen kronor. Ditt behov och dina preferenser spelar också roll när du ska välja en tandblekningsmetod. Om du föredrar en naturligt blekande effekt i din vardagliga rutin kan en tandkräm med aktivt kol passa dig. Om du hellre vill göra en behandling då och då med ett snabbt och märkbart resultat är det bättre att välja ett komplett tandblekningskit. Priset för en tandkräm kan variera mellan 50 kronor till 200 kronor och ett tandblekningskit ligger på några hundralappar upp till ett par tusen, beroende på vilket kit man väljer.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *