Menu

Vita tänder höjer självkänslan

Genom att spraya på en hugo boss parfym, sätta på sig en snygg outfit och fixa till håret kan man öka sina självkänsla väldigt mycket. Detta beror på att man känner sig fräsch och det bidrar då till ett bättre och starkare självförtroende.

En annan väldigt populär trend som ökar självkänslan och självförtroendet är vita tänder!

Precis som allt annat kan även tänderna få en att känna sig fräschare och därmed mer attraktiv. Därför har det under det senaste åren blivit väldigt populärt med att bleka tänderna. Med vitare tänder ser man mer hälsosam ut och därmed kommer man också att känna sig mer hälsosam och fräsch. Och detta kommer självklart att öka självkänslan.

Det finns många olika sätt att bleka tänderna på och ofta kan det endast behövas en polering för att få bort plack och beläggning på tänderna som gör att tänderna får en gulare färg.

Olika sätt att bleka tänderna på

Det finns många olika sätt att bleka tänderna på. Det allra bästa och vanligaste är att vända sig till en tandläkare för att kunna få rätt behandling som inte skadar tänderna. Tandläkare kan använda sig av både medel och maskiner för att få tänderna vitare och fräschare.

Men självklart finns det även många andra behandlingar man själv kan köpa och använda sig av hemma. Idag kan man hitta allt från tandkräm och munskölj till strips och lampor.

Många väljer att använda sig av strips för att på ett enkelt sätt kunna få ett snabbare resultat. Och en del väljer att använda sig av medel med skenor som man ska sova med under natten för att få vitare tänder. Det finns även uv-lampor som är speciellt framtagna för munnen och tänderna som ser till att ge ett vitare resultat. Det finns många olika sätt man kan göra detta på och det gäller att hitta det som passar bäst för just dig och dina tänder.

Då alla människor är olika, är även våra tänder olika. Vissa har starkare tänder än andra och därför tål inte alla samma produkter. Har man svagare tänder kan man mycket lättare få problem med att det börjar ila och att emaljen tar skada av blekningen. Därför är det alltid bäst att oavsett metod vända sig till en tandläkare för att få de rätta rekommendationerna för produkter som bleker tänderna på ett snällt sätt. Tänderna ska hålla en livstid och därför måste vi se till att de inte skadas!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *